Oregon

View listings

oregon.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Oregon

Fastighet till salu i Oregon

Den gränsar till väst med Stilla havet, i norr med Washington, i söder med Kalifornien, i öster med Idaho och i sydöst med Nevada.

Oregon är en amerikansk kuststat i Stillahavsområdet. Det är känt för mångfalden av dess landskap, som inkluderar skogar, berg, gårdar och stränder. Staden Portland är känd för sin excentriska avantgarde-kultur och är värd för kända kaféer, butiker, nollmilestauranger och små bryggerier.

Om du är intresserad av att köpa en bostad till salu i Oregon måste du veta något om sin fastighetsmarknadssituation.

I Oregon för närvarande finns det fler köpare än säljare på fastighetsmarknaden och även om det kan göra det svårt att hitta rätt kunder för köpare, har det hjälpt säljare snabbt att stänga affären och få sitt föredragna sluta försäljningspris i hur mycket köpare tävlar om sina hem.

I Portland finns färre hus på marknaden och färre erbjudanden. Det innebär att nedgången av tillgängliga bostäder inte kommer att ha samma positiva effekt på Portland säljarens marknad.

Under de senaste åren, om det fanns flera erbjudanden på en enda fastighet till salu i Oregon från potentiella köpare, skulle det finnas minst 20 eller fler erbjudanden. Idag har antalet minskat till cirka två eller tre flera erbjudanden på grund av stark efterfrågan på hus i området.

Framtidsutsikterna för homebuyers för första gången är inte lika dyster som det verkar. Populära städer som Beaverton och Canby är utmärkta ställen att leta efter billiga, enkla hem. Så de kunde vara en intressant plats för att leta efter en fastighet till salu i Oregon

Försäljningspriserna för hus i 2017 kan ha satt rekord, men den välmående marknaden har tagit upp några frågor om gränserna för Oregon fastighetsmarknaden.

Även om det kan fortsätta att vara en marknad för säljare är det inte lika starkt som det var 2017. Det är därför en utmärkt tid för potentiella köpare att flytta runt i området och köpa ett hem, speciellt om de är första gången hemma köpare.

Det genomsnittliga försäljningspriset på ett Lane County hem steg 9,6% mellan 2016 och 2017, i genomsnitt 287.900 dollar. Förra året överträffade det genomsnittliga försäljningspriset rekordet på 265 300 USD.

Det genomsnittliga försäljningspriset för ett hus i Florens, Oregon-området har ökat med 6%. De flesta fastighetsexperter säger att de inte förväntar sig att genomsnittspriset på bostadsförsäljningen stiger över 9% senast 2018.

Lane County har sett en ökning av fastighetsmarknaden sedan 2012-konjunkturen. Huspriserna har ökat under de senaste fem åren. Så Lane County är inte rätt stad att leta efter egendom till salu i Oregon.

I 2018n i Oregon ökade bostadsvärdet till 8,8% från 2017 och inhemska värden förväntas fortsätta öka upp till 3,3% före 2019.

Städer med de dyraste hemförsäljningarna inkluderar Portland, Bend, Beaverton, Hillsboro och Gresham. Lyckligtvis finns det också några bra alternativ för bostadshus i städer som Springfield och Salem.

Karta, prisutveckling och statistik
Non è stato trovato nessun annuncio che risponde ai parametri di ricerca specificati!
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB